***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Обрат в МВР. Искрите между бившата коалиция стават все по-парещи. Украйна унищожи три руски самолета

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 5 април   

 

„ Политическата отговорност носи този, който сътвори този кабинет – господин Главчев, както и политическите сили, които стоят зад това държавно управление “. 

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз политологът Петър Чолаков в отговор на въпрос кой би трябвало да носи отговорност за оферти през днешния ден състав на служебно държавно управление.

" Аз виждам главно въздействие на ГЕРБ, имайки поради, че и министър-председателят е непосредствен до партията. Поглеждайки и министрите, мисля, че много мощно, преобладаващо е въздействието на ГЕРБ.

Това държавно управление е на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, с някои бележки под линия, съобщи Чолаков.

По думите му след измененията в Конституцията ролята на президента Радев при съставянето на служебния кабинет е сведена просто до „ гумен щемпел ".

***

Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.

„ Заставам пред вас с ясното схващане и воля да отдръпва своята подадена оставка. Оставка, която е предизвикана и подадена под голям психически и честен напън. Виждам какво се случва в системата на Министерство на вътрешните работи. Аз самият съм чиновник повече от 30 години и кариерата ми е минала напълно в правоохранителните структури ", сподели Живко Коцев. 

По думите му първичната му реакция била „ на голямо отчаяние, засегнатост и болежка за отношението по отношение на него ". 

Срещу мен се развива извънредно грозна акция. Срещу мен седи сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона експерт: мен и моите близки. От сряда насам не се стопират със спекулациите и внушенията по отношение на моята персона. Очаквам в идващите дни тя да придобие невиждани мащаби. Да се разгърне в още по-голям набор. Очаквам всяко “, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

***

„ Натискът от Калин Стоянов не е заплашителен спрямо това, в случай че индивидът, който го е заплашил, е персонално основният прокурор. 

Живко Коцев сподели, че е бил заплашван под натиска на висши лица от Прокуратурата. Ако основният прокурор е заплашвал основния секретар и го е предиздвикал да си даде оставката преди 2 дни, това е връщане към мутренските години “. 

Съпредседателят на Политическа партия е уверен, че служебният кабинет на Димитър Главчев е подреден от Бойко Борисов и Делян Пеевски. „ Той идва с подготвен кабинет, поставяйки министри, които в последните три месеца сме заявявали, че са заплаха за изборите, демокрацията и са част от завзетата страна “.

***

***

„ Предложеният от Димитър Главчев кабинет е практическата реализация на измененията в Конституцията. Това желаеха и това получиха. Оттук нататък отговорността е на номинирания за министър председател “.

***

Сигнал за приключване на циановодород край кабелния цех в Карнобат е получен в разнообразни институции, съобщи БНР.

По първична информация приключването на отровния газ е от канализационна шахта.

***

„ Най-малко шест бойни самолета на съветската военна авиация бяха унищожени в резултат на офанзивата нощес против летището в град Морозовск (в пограничната с Украйна Ростовска област) ", това написа вестник „ Украинская истина ".

***

„ От Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към военното министрество на Украйна разкриха още детайлности за снощните офанзиви против военните летища в Русия ", съобщи киевската медия УНИАН.

„ При удара по аерогарата в град Енгелс (в Саратовска област, на към 800 километра от границата с Украйна) бяха доста развалени три стратегически бомбардировача Ту-95 Министерски съвет. По наши данни починали са седем души, евентуално водачи на бойни самолети ", описаха от силовото ведомство пред изданието.

„ Вследствие на нападението против летището в град в Ейск (в граничещия с окупирания от Москва през 2014 година украински черноморски полуостров Крим Краснодарски край) бяха унищожени три бойни самолета Су-25. Според информацията, с която разполагаме, починали са четирима военнослужещи ", прибавиха от ГУР пред медията.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР